ELGE LEJREN

Der var en gang en elg som hed Benny, han elskede at campere med sin ven Daniel. De elskede at grille skumfiduser og det skulle de også lige til at gøre. Benny stod for at finde sten og de pinde som han skulle bruge til skumfiduser, Og Daniel skulle finde det træ som de skulle brænde.

 

Der var gået flere timer inden de kom tilbage, de så at alle skumfiduserne var taget og der var heller ikke mere vand. Nogen har taget det sagde Daniel. Benny blev sur nu havde de ikke nogen skumfiduser at spise, Daniel sagde at han ville gå ned at købe flere så det gjorde han da han så kom tilbage ristede de skumfiduserne. Da det så blev aften satte de sig rundt om bålet og fortalte historier det blev sent og de satte sig ind i deres telt og faldt i søvn. De vågnede op i et chok der var en raslen uden for Daniel var bange. Men det var Benny ikke han sagde at han ville gå men da han kom ud så han noget

 

En sort skygge i mørket, en høj og tynd sort skygge. Den kom nærmere og nærmere, Benny blev bange han skyndte sig ind i teltet. Skyggen var lige udenfor, den kom ind i teltet. Det var en anden elg han hed jens, jens var på samme alder som Benny og Daniel. Jens sagde at det var ham der havde taget skumfiduserne fordi at han var foret vild i skoven, og vidste ikke hvordan han skulle komme ud. Daniel var sur men, Benny sagde at det var okay. Benny, Daniel og Jens blev gode venner og de aftalte at de skulle på mange flere ture SAMMEN.

 

 

Tilbage til oversigten