Præsentation af Lakserytteren

Monday, September 14, 2020

Lakserytteren aka Rasmus Kolbe er en af paneldeltagerne, som skal finde vinderen af Danmarks vildeste bålhistorie. Rasmus er influencer og har sin egen Youtube-kanal, hvor han har over 65.000 følgere. Rasmus har faktisk været spejder, da han var yngre og den anden dag tog han ud på Ungdomsøen for at overnattte med lejrbål og en god bålhistorie.

 

 

Vi har fanget Lakserytten til fem hurtige spørgsmål, som han har givet følgende svar på:

1. Hvem er du – Beskriv dig selv i tre sætninger?

Jeg er YouTuber og professionel tegne-tosse. Jeg elsker at opfinde nye figuerer, universer og påfund og min yndlingsbog-serie er "Historier fra Kanten" af Paul Stewart.

2. Hvad er en god bålhistorie for dig?

En bålhistorie skal være simpel - ikke med for mange figurer og fortællinger, så man bliver forvirret. Den må godt være lidt uhyggelig synes jeg, men vigtigst af alt, så skal den fortælles godt. Med masser af energi, stemning og lydeffekter. 

3. Hvordan ser den perfekte bålaften ud for dig – og hvem vil du invitere med?

Mine gode venner og masser af skumfiduser.

4. Hvorfor skal vi blive ved med at fortælle og læse historier sammen?

Når vi fortæller historier - især dem vi opfinder selv, så bruger vi fantasien og vores stemmer og forestillingsevne til at skabe nye steder og ideer. Det tror jeg er sindssygt vigtigt for, at vi kan blive ved med at være fantasifulde, og det er en god måde at være sammen på. 

5. Hvilken fortælling og fortæller har haft betydning for dig i dit liv?

Jeg har læst Harry Potter RIGTIG mange gange og på 3 sprog. Det er virkelig en fortælling, der har fanget mig fuldstændig.